Tennisanlegget

Vi har et flott utendørsanlegg med 5 baner som ligger fint til ved Kulåsparken i Sarpsborg sentrum. I et stille og meget rolig område av byen. Hele 4 av banene er helt nye og med et fantastiske nytt kunst dekke som er utrolig deilig å spille på og som er nesten helt vedlikeholdsfritt. Her skal det kun kostes etter bruk! Disse 4 nye banene kan faktisk spilles på i regn hvis en ønsker det! Her har tennisklubben investert nesten 3 mill. kroner!

Vi har også pusset opp klubbhuset til et moderne tidsriktig klubbhus med nye møbler bla. Malt alle tak og vegger. Klubbhuset har også en stor flott veranda med flotte hagemøbler, hvor man kan være tilskuer eller bare nyte solen. Det eneste som nå står igjen på dette anlegget er et nytt kjøkken som kommer i neste sesong!

Sarpsborg Tennisklubb anlegg er nok et av Norges flotteste utendørsanlegg nå!

Veibeskrivelse:

Nordfra på E6, fra Oslo:
Ta av E6 ved Quality Hotell, følg riksvei 118 mot Sarpsborg sentrum. Etter ca 3 km ta til høyre, skiltet mot sykehus. Deretter rett fram i lyskryss og til venstre i rundkjøring. Fortsett så forbi Sarpsborg rådhus, ta 1. vei til høyre og deretter 4. vei til høyre. Kjør så ca 200 meter og du er framme.

Sørfra på E6, fra Sverige:
Ta av E6 etter Sannesund bru, følg riksvei 109 mot Sarpsborg sentrum. Etter ca 1 km, kjør rett fram i tre rundkjøringer. Fortsett så forbi Sarpsborg rådhus, ta 1. vei til høyre og deretter 4. vei til høyre. Kjør så ca 200 meter og du er framme.
Dere som bruker GPS, adressen er Nansens gate 23.

Vis større kart